U Ljubljani održana „Tehnološka pijaca“ za turizam

Sa ciljem unapređenog partnerstva između Adria Airways i Travelport-a prošle nedelje smo u Ljubljani organizovali takozvanu „Tehnološku pijacu“. Cilj nam je bio da predstavimo Travelport – vodeću platformu za putovanja kao i naše regionalne partnere i programere. Shvatajući potrebe svakog pojedinačnog tržišta, Travelport uz svoje partnere razvija programe, aplikacije i rešenja bez kojih se danas i ne može uspešno poslovati. 

 

Jedan od partnera koji je učestvovao na tehnološkoj pijaci u Ljubljani je „Traveltechhouse“ koji nudi najuspešniji Onlajn modul u regionu, prilagođava izgled i funkcionalnost potrebama agencije. „Traveltechhouse“ je pored toga predstavio i „SMARTIME dinamic packaging solution“ za tur operatore uz sopstveni inventory sistem. 

Kolege iz „CEE Travel systems“ koji su članovi „Travelport Developer Network“ su agencijama iz Slovenije ponudile čitav niz tehnoloških rešenja i aplikacija, kao što su „TRIP QUOTE“ jednostavna i pregledna korporativna alatka, „GEM“ uz koji zamena karte nikada nije bila jednostavnija, „CEE Repricer“ gde sistem sam pretražuje povoljniju tarifu, „GoLink“ koji je potreban svakoj agenciji i mnoštvo drugih proizvoda.

Nakon prezentacije, upriličen je i koktel gde je izvučen i srećni dobitnik.

Prisutnima se tom prilikom obratio i CEO Adria Airways Holger Kowarsch i izjavio: „Radujemo se što smo bolje povezani i predstavljeni globalnim turističkim potrošačima koristeći ogromnu mrežu Travelport-a. Jako je važno da Adria Airways nastavi i ostane relevantna kompanija za putnike. Danas na tehnološkoj pijaci u Ljubljani ste imali priliku da vidite sva rešenja i inovacije koje nudi Travelport zajedno sa svojim partnerima“.

Nadamo se da će ovaj događaj poboljšati nastavak uspešne saradnje sa Adria Airways-om i proširiti se na agencije u Sloveniji, koje takođe predstavljaju značajnu podršku razvoja tehnologije Travelport-a.

 

Sigurni smo da će se naši odnosi u budućnosti razvijati na obostrano zadovoljstvo.

Vaš Travelport

Travelport

Želite da saznate više o kompaniji Travelport? Kompletne informacije o kompaniji možete da pronađete na sledećem linku:

Travelpot Press Releases

Go to top